Wat vindt groep 8 van de schets van het schoolplein?

Hallo,

Ik ben Chantal en mag namens groep 8 een stukje schrijven over het ontwerp van het nieuwe schoolplein. Op dinsdag 27 oktober heeft Heleen Eshuis ons het nieuwe ontwerp laten zien. Sommige dingen in het ontwerp vond ik zelf niet erg handig, maar de meeste dingen waren wel heel erg leuk. De kinderen van groep 8 vonden het ontwerp heel mooi. Ik kan zelf bijna niet wachten tot het schoolplein er zo mooi uit ziet. Eerder in het jaar hebben we met de ideeën geknutseld. En daaruit heeft Heleen het ontwerp gemaakt. Als het zo word als het ontwerp dan word het schoolplein veel leuker om te spelen.  Ik ben benieuwd hoe het speeltuintje er uit komt te zien. Ik hoop dat het speeltuintje er net zo uit komt te zien als op het ontwerp. Ik vind wel dat er te veel dingen voor in de zomer zijn en ik vind dat er ook meer dingen voor in de winter mogen komen. Dingen waar je warm van wordt. En daar is het speeltuintje een mooi voorbeeld van. Maar voor in de zomer is het schoolplein voor iedereen wel leuk.

Namens groep 8,

De groeten van Chantal

 

Pin It on Pinterest

Share This